MENU

by • 29 juli 2014 • Geen categorieReacties (0)975

Tijdschrift InFinance publiceert over de Mobilee schadecampagne in haar juli uitgave

Het financiele tijdschrift InFinance publiceert een visiestuk over de introductie van zelfrijdende auto’s in 2018. 

Door exponentiële groei van technologie veranderen niet alleen complete industrieën en bedrijven, maar ook onze persoonlijke levens. Verschillende technologische trends versterken en beïnvloeen elkaar. Dit heeft grote gevolgen voor producten en levende organismen. De digitale en fysieke wereld, mens en machine, biologie en technologie komen dichter bij elkaar. zij vermengen en versterken elkaar en zorgen voor versnelling van ontwikkelingen.

Hier kunt u het gehele artikel lezen: Autoverzekering artikel InFinance

FacebookGoogle+TwitterEmailLinkedInPinteresttumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>