MENU

by • 30 september 2014 • Geen categorieReacties (0)1082

Tijdschrift Verzekerd! publiceert een interview met Anna van Tienhoven: ‘De autoverzekering van nu bestaat straks niet meer.’

In het interview verteld Anna hoe autoverzekeringen van nu in de toekomst niet meer zullen bestaan.

“Op je smartphone aanvinken waar je naartoe wilt en een uur later door je eigen auto voor de deur worden afgezet: het klinkt futuristisch, maar volgens Anna van TIenhoven is het sneller waarheid dan we denken. Binnen vier jaar komen er zelfrijdende auto’s op de markt die zo’n 65 tot 90 procent minder ongevallen veroorzaken. De impact op de verzekeringsmarkt is enorm.” Hier kunt u het gehele artikel lezen: Visie-zelfsturende-auto

Interview Verzekerd! met Anna van Tienhoven | Senior Consultant Mobilee management & advies

FacebookGoogle+TwitterEmailLinkedInPinteresttumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>