MENU

by • 2 oktober 2014 • Geen categorieReacties (0)1559

Senior consultant Anna van Tienhoven wordt geinterviewd door de Telegraaf

De komst van zelfrijdende auto’s is goed nieuws voor verzekeraars. Die krijgen namelijk 65 tot 90 procent minder schade af te handelen, voorspelt verzekeringsconsultant Anna van Tienhoven.

“De transitie is al begonnen”, stelt Van Tienhoven in een interview met brancheblad Verzekerd!. Toch zal het nog een grote puzzel zijn om te zien wie betaalt als een zelfrijdende auto toch brokken maakt. “Nu zijn bestuurders nog verantoordelijk, straks zijn dat de producenten. Er komt nu een overgangsperiode waarbij er gewone auto’s, deels autonome en hoog autonome auto’s rondrijden. Daar zijn nu nog geen regels voor.”

Lees hier het hele interview.

Interview de Telegraaf met Anna van Tienhoven | Senior Consultant Mobilee management & advies

FacebookGoogle+TwitterEmailLinkedInPinteresttumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>