MENU

by • 13 oktober 2014 • Geen categorieReacties (0)1531

Het Financieel Dagblad publiceert vandaag ‘Zelfrijdende auto dwingt verzekeraars hun verdienmodel aan te passen’

‘De manier waarop verzekeraars risico’s berekenen zal eveneens veranderen. Nu berekenen we dat op basis van je autotype, waar je woont en hoeveel kilometer je rijdt zegt senior consultant Anna van Tienhoven in een interview met het Financieel Dagblad’.

‘Als die auto straks vol technisch vernuft zit, kijken verzekeraars ook naar waar je rijdt, hoe laat het is en hoe snel je optrekt. Ik kan die data dan beschikbaar stellen aan mijn verzekeraar om korting te krijgen.’

Lees hier het hele interview of bekijk de PDF van het artikel.

Interview in het Financieel Dagblad met Anna van Tienhoven e.a. | Senior Consultant Mobilee management & advies

FacebookGoogle+TwitterEmailLinkedInPinteresttumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>