MENU

by • 18 november 2014 • Geen categorieReacties (0)1217

Een andere kijk op schadesturing

Tijdens de Automotive Insiders Sessie van afgelopen dinsdag 11 november bespraken Achmea, Solera, VCN, ALD en Mobilee hoe schadesturing in de toekomst zal veranderen. Anna van Tienhoven was te gast als spreker. Bekijk hier de video van de sessie.

Heeft u ook een andere kijk op schadesturing? Wij zijn benieuwd naar uw mening! Geef uw reactie en laat van u horen.

FacebookGoogle+TwitterEmailLinkedInPinteresttumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>