MENU

by • 26 november 2014 • Geen categorieReacties (0)1069

Aftersales Magazine: ‘Schadewereld hoopt op een goede afloop’

Volgens Aftersales Magazine gaan we naar een toekomst met nog minder schade, hoog autonome auto’s, een branche organisatie Focwa in crisis en een gewijzigd sturingsbeleid van verzekeraars. Volgens de uitkomst van de bijeenkomst van Automotive Insiders waar Anna van Tienhoven te gast was, verhoogt de druk alleen maar om te veranderen en keuzes te maken.

Een andere opvallende kreet tijdens deze bijeenkomst was: ‘Dealers en schadeherstellers komen op een gedeelde eerste plaats. Dealers gaan fungeren als servicepunt’. Wilt u het hele artikel van Aftersales Magazine lezen? Klik dan hier of download de PDF.

Artikel | Aftersales Magazine november 2014

FacebookGoogle+TwitterEmailLinkedInPinteresttumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>