MENU

by • 6 januari 2015 • Geen categorieReacties (0)1186

Profnews: ‘Zelfrijdende auto`s zetten verzekeraars voor nieuwe vraagstukken’

Vanaf 2018 worden de eerste zelfrijdende, hoog autonome auto`s een feit. `Dit kan leiden tot zo`n 65 tot 90% minder ongevallen`, aldus Anna van Tienhoven, senior consultant bij Mobilee. De politiek kijkt binnenkort naar nieuwe wetgeving die past bij deze ontwikkeling. Ook voor verzekeringen heeft dit grote impact, aangezien de verantwoordelijkheid van de consument naar de producent verschuift.

Wilt u het gehele artikel lezen? Klik dan hier.

FacebookGoogle+TwitterEmailLinkedInPinteresttumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>