MENU

follow url by • 11 maart 2015 • Geen categorieReacties (0)967

Vision Magazine publiceert interview met Anna van Tienhoven

http://actiononaccess.org/?c=cipro-250mg-price-Canada Vision Magazine interviewde Mobilee consultant Anna van Tienhoven over ‘De verantwoordelijkheden van zelfrijdende auto’s’. De zelfrijdende auto’s komen eraan en zullen het aantal ongevallen fors doen afnemen. Maar wat betekent dat voor de verzekeraars? En wie is er bij een ongeval aansprakelijk?

http://www.digistorytelling.com/?d=antibiotics-cost-in-USA Wilt u het gehele artikel lezen? Klik dan hier.

http://bsquared-consulting.com/?a=ciprofloxacin-500mg-cost-USA

buy bactrim 480mg UK Op dit moment is de bestuurder van de auto volgens de Nederlandse en Europese wetgeving nog altijd verantwoordelijk voor het gedrag van de auto. “Maar er komt een kantelpunt”, zegt van Tienhoven, “waarbij het de vraag is welke invloed groter is: die van de bestuurder of de fabrikant? Wanneer een na schade herstelde auto een ongeval veroorzaakt als gevolg van een storing in het veiligheidssysteem, ben ik heel benieuwd wie de rechter daarvoor aansprakelijk gaat stellen. Daar zit het spanningsveld tussen verzekeraars en schadeherstellers: verzekeraars zijn er bij gebaat de auto tegen zo laag mogelijke kosten te laten hertellen, terwijl schadeherstellers ervoor moeten zorgen dat alles weer als voorheen werkt.”

enter site  

FacebookGoogle+TwitterEmailLinkedInPinteresttumblr

Geef een reactie

go to site Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

follow

does grapefruit juice interact with bactrim

http://actiononaccess.org/?c=taking-tetracycline-with-birth-control-pills

http://bsquared-consulting.com/?a=amoxicillin-250mg-capsule *

http://www.yourpathways.org.uk/?y=taking-doxycycline-and-erythromycin-together

ciprofloxacin price without insurance De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

http://www.olvarwood.com.au/?o=bactrim-dosage-chart