MENU

by • 9 april 2014 • VideoReacties (0)1965

Animatiefilm | The making of…

Mobilee gelooft in de kracht van beeld. Beelden hebben impact en overtuigingskracht. Voor Mobilee is dit reden om onze visie op ontwikkelingen in de schadeverzekeringsmarkt te vertalen in een animatiefilm. Deze film is tot stand gekomen in samenwerking met Creative Beards. Bekijk hierboven en hieronder “The making of…”

Na de nodige voorbereidingen heeft Mobilee samen met Creative Beards in een aantal korte on- en offline sessies een verhaal en storyboard ontwikkeld. Een leuk en verfrissend proces met een mooi resultaat.

De animatiefilm bestaat uit meerdere ‘lagen’. De analoge filmlaag van de animatiefilm is opgenomen in het kantoorpand waarin we als bedrijf gehuisvest zijn: Creative Valley in Utrecht. Een uniek gebouw waarin meerdere bedrijven zijn gehuisvest die vernieuwend werken.

Door Mobilee management & advies

FacebookGoogle+TwitterEmailLinkedInPinteresttumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>